Straatgalerie ‘Odd’ bij bouwterrein ‘Aan de Stadsmuur’

Nieuws - donderdag 19 mei 2022
Tekst
Leesduur 3 minuten

Het bouwterrein Aan de Stadsmuur in Q4 is sinds kort opgesierd met doeken met kunst. De initiatiefnemers hebben daarover bijgaand bericht uit laten gaan.

Jaarlijks wordt er in Venlo en omstreken de Odd Kunstroute georganiseerd. Dit jaar wordt dit ook weer georganiseerd, met als een extra eye-catcher dit jaar ‘de Straatgalerie’. Om zo meer kunst in de Kunst en Cultuurwijk Q4 te integreren en dat er zo een sfeervollere omgeving is gecreëerd tijdens de huidige bouwwerkzaamheden

Wandel eens langs en laat je inspireren door de kunstwerken van verschillende kunstenaars in de Straatgalerie. Kom even tot rust op de vernieuwde Loswal en als je dan de stad weer inloopt kijk dan eens naar de Streetart ‘Mural’ op de gevel tegenover Grenswerk.

Ben je geïnspireerd geraakt door kunst? Dan kun je op Hemelvaartsdag 26 mei van 11.00 tot 18.00 uur een kijkje gaan nemen in de ateliers, galeries en Musea van de Odd Kunstroute, zie www.oddkunstroutevenlo.nl

Locatie: Aan de achterzijde van de Maaspoort en tussen Grenswerk en de Loskade in.

Gerealiseerd door JPO, ism Gemeente Venlo, Odd en Studio Denk en werkgroep van betrokken ondernemers en bewoners van wijk Q4.

Dit nieuwsbericht was geplaatst op donderdag 19 mei 2022 om 08:57 op Venlo Q4